Σοκολάτα του Ντουμπάι που μπορείς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σου
Φυσικά και έχει γίνει Viral αυτή η συνταγή γιατί συνδυάζει αρκετά γευστικά συστατικά όπου το αποτέλεσμα ταιριάζει στους περισσότερους.
Υλικά:
100 γρ. κανταΐφι (ψιλοκομμένο)
20 γρ. βούτυρο
250 γρ. βούτυρο από φιστίκι Αιγίνης
10 γρ. λευκή κουβερτούρα
200 γρ. μαύρη κουβερτούρα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε πολύ λεπτά το κανταΐφι
Σε ένα φαρδύ τηγάνι το σοτάρουμε με το βούτυρο μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα
Μεταφέρουμε το κανταΐφι σε ένα μπολ, προσθέτουμε το βούτυρο από φιστίκι Αιγίνης κι ανακατεύουμε καλά.
Λιώνουμε τις δύο κουβερτούρες σε μπεν μαρί.
Σε μια φόρμα σιλικόνης για κέικ βάζουμε στη βάση λεπτές γραμμές από λευκή κουβερτούρα με ένα κουτάλι.
Βάζουμε τη μισή ποσότητα από τη μαύρη κουβερτούρα και την απλώνουμε καλά σε όλη την επιφάνεια.
Προσθέτουμε το μίγμα από κανταΐφι.
Προσθέτουμε την υπόλοιπη μαύρη κουβερτούρα και την απλώνουμε καλά σε όλη την επιφάνεια.
Παγώνουμε στη συντήρηση του ψυγείου για τουλάχιστον 3 ώρες.
Μόλις παγώσει η σοκολάτα, κόβουμε και σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχία
Επίσης μπορείτε να πειραματιστείτε με την συνταγή, γράψετε στα σχόλια πως τα πήγατε και ποιο ήταν το αποτέλεσμα.