ΥΛΙΚΑ
Για το Tuile:
100 γρ. ασπράδια αυγών
100 γρ. ζάχαρη
100 γρ. αλεύρι
100 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
Για το σορμπέ καρπούζι:
770 γρ. χυμός καρπουζιού
130 γρ. ζάχαρη
50 γρ. σιρόπι γλυκόζης
40 γρ. Fibra Plus
10 γρ. Superneutro Fruit (βάση)
Για το crumble:
300 γρ. Αλεύρι “00”
240 γρ. μαλακό βούτυρο
240 γρ. ζάχαρη
Αλάτι
Βανίλια
Για τη γαρνιτούρα:
Βρώσιμα λουλούδια
Γαρνιτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το Tuile: Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτετε μια σταγόνα κόκκινο χρώμα τροφίμων.
Απλώνετε σε μια φόρμα σιλικόνης και ψήνετε στους 150 βαθμούς για 8 λεπτά.
Για το σορμπέ: Χτυπάτε όλα τα υλικά και τοποθετείτε το μίγμα στη μηχανή παγωτού.
Για το crumble: Ανακατεύτε όλα τα υλικά με τα χέρια σας. Τοποθετείτε το crumble σε ένα ταψί με σιλικόνη. Μαγειρεύετε για 15 λεπτά στους 160 βαθμούς κελσίου.
Σεφ: Παναγιώτης Χαραλάμπους