Φρουτοσαλάτα εποχής µε παγωτό

ΥΛΙΚΑ

3 µπανάνες, 4 πράσινα µήλα

1 ανανά, 4 ροδάκινα

Φρούτα δάσους, 3 ακτινίδια

1 σακουλάκι κουκουνάρι

2 λεµόνια, 3 πορτοκάλια

2 ροζ γκρέιπφρουτ

5 κουταλιές σιρόπι από κονσέρβα φρούτων

5 κουταλιές λικέρ πορτοκάλι (Cointreau)

Παγωτό βανίλια ή γιαούρτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφού στύψουμε τα λεµόνια, τα γκρέιπφρουτ και τα πορτοκάλια σε ένα µεγάλο µπολ, ψιλοκόβουµε τα φρούτα και τα ρίχνουµε στο µπολ µε τους χυµούς για να µην αλλοιωθεί το χρώµα τους. Στη συνέχεια ρίχνουµε το λικέρ και το κουκουνάρι. Τα τοποθετούµε στο ψυγείο για δώδεκα περίπου ώρες έτσι που και τα φρούτα να βγάλουν όλο το χυµό τους.  Τα σερβίρουµε σε ψηλά µπολ µε µια µπάλα παγωτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *