Σαλάτα με βαλσάμικο και λιαστές ντομάτες

ΥΛΙΚΑ
1 συσκευασία (125 γρ.) άγρια ρόκα
2 φλ. φύλλα από σπανάκι
10 λιαστές ντομάτες Μακεδονική γη
½ φλ. πινόλια (κουκουνάρια)
3 κουταλιές ρόδι
1/3 φλ. παρμεζάνα τριμμένη
3 κουταλιές λευκή κρέμα βαλσάμικο ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος
2 κουταλιές λάδι από τις λιαστές ντομάτες Μακεδονική γη
1 κουταλιά μουστάρδα
1 κουταλάκι αλάτι
1 πρέζα μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε τις λιαστές ντομάτες στη μέση. Σε ένα τηγανάκι βάζετε τα πινόλια και καβουρδίζετε.

Σε μια ωραία σαλατιέρα ή ένα ξύλο απλώνετε την άγρια ρόκα και από πάνω σκορπάτε το σπανάκι, τις λιαστές ντομάτες, το ρόδι και την παρμεζάνα.

Σε ένα μπλέντερ βάζετε τη λευκή κρέμα βαλσάμικο, το λάδι από τις λιαστές ντομάτες, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.

Αλέθετε καλά, περιχύνετε με το μίγμα τη σαλάτα και σερβίρετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *