Μους σοκολάτας από αβοκάντο 

moussoka gVehzK

Από την Άννα Κορτέση

Συστατικά
1 µέτριο, καλά ώριµο αβοκάντο,
1 κουταλιά ωµό κακάο (ακαβούρντιστο, από τακαταστήµατα βιολογικών προϊόντων),
1 κουταλάκι βανίλια σκόνη,
1 κουταλιά λάδι καρύδας,
2 κουταλιές σιρόπι αγαύης ή µέλι,
3 κουταλιές γάλα καρύδας,
2 κουταλιές καρύδια.
Βήματα

Ρίχνω όλα τα υλικά στο µπλέντερ και τα χτυπώ µέχρι να δηµιουργηθεί µια οµοιόµορφη κρέµα σοκολάτας.

Αδειάζω το µίγµα σε ένα υψηλό ποτήρι και πασπαλίζω µε καρυδόψιχα.

Το βάζω στο ψυγείο να κρυώσει και το σερβίρω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *