2 φλ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1 φλ. στραγγιστό γιαούρτι
2 κουταλιές βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C. Βάζετε αντικολλητική λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Σε ένα μπολ, βάζετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το γιαούρτι. Ζυμώνετε καλά.
Το αφήνετε στην άκρη για 10 λεπτά. Πασπαλίζετε την επιφάνεια του πάγκου σας με λίγο αλεύρι και ανοίγετε τη ζύμη σε φύλλο 30 εκ. Με ένα μικρό κουπάτ ή ποτήρι κόβετε 12 κύκλους. Βάζετε τα μπισκότα στο ταψί. Αλείφετε με το βούτυρο και αν θέλετε πασπαλίζετε με καστανή ζάχαρη ή λίγο χοντρό αλάτι. Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα. Τα αφήνετε να κρυώσουν και σερβίρετε.