Χοιρινή μπριζόλα στο γκριλ

Από τον σεφ Χρήστο Παναγιώτου

ΥΛΙΚΑ

8 μπριζόλες

150 ml soy sauce

70 γρ. καστανή ζάχαρη

30 γρ. Worcestershire sauce

20 γρ. μουστάρδα Dijon

3 σκελίδες σκόρδο

10 γρ. πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα τηγάνι και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Κρυώνουμε το μείγμα και μαρινάρουμε τις μπριζόλες για 2 με 3 ώρες. Ανάβουμε το γκριλ στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για 15 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *