Τρικολόρε με μελιτζάνες και φέτα

ΥΛΙΚΑ
• 500γρ μελιτζάνες
• 125γρ κρεμμύδι
• 40γρ ελαιόλαδο
• 15γρ φυσική σκόνη λαχανικών Μιτσίδη
• 250γρ ντοματίνια
• 200γρ φέτα
• 250γρ μακαρόνια τρικολόρ Μιτσίδη
• Χοντροκοπανισμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε τις μελιτζάνες και αφαιρείτε λίγο από τη βάση και το πάνω μέρος με το κοτσάνι.

Κόβετε σε χοντρές φέτες και μετά σε κύβους. Βάζετε σε λεκάνη.

Καθαρίζετε το κρεμμύδι, το κόβετε σε μεγάλα κομμάτια και προσθέτετε στη λεκάνη με τις μελι-
τζάνες. Ρίχνετε το ελαιόλαδο και τινάζετε, έτσι ώστε να καλυφτούν τα λαχανικά. Προσθέτετε τη σκόνη λαχανικών και τινάζετε ξανά.

Απλώνετε σε ρηχό ταψί φούρνου, το οποίο έχετε καλύψει με λαδόκολλα.

Σκορπάτε τα ντοματίνια στο ίδιο ταψί και ψήνετε σε θερμογκρίλ (συνδυασμός φούρνου-γκριλ)
σε μέτρια θερμοκρασία για 30’.

Προσθέτετε τη φέτα κομμένη σε κύβους και ψήνετε για 15’ ακόμα.

Βράζετε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό και μόλις ψηθούν, τα σουρώνετε και τα βάζετε σε λεκάνη.

Προσθέτετε το ψημένο μείγμα λαχανικών, λίγο χοντροκοπανισμένο πιπέρι, ανακατεύετε και
σερβίρετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *