Κοτόπουλο με μπύρα

Υλικά

1 κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια

30 γρ. ελαιόλαδο

330 ml μπύρα

Αλάτι και πιπέρι

Θυμάρι

Εκτέλεση

Πλένουμε, στραγγίζουμε το κοτόπουλο και το κοκκινίζουμε ελαφρά σε κατσαρόλα με το ελαιόλαδο. 

Ρίχνουμε την μπύρα, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά και μισοσκεπασμένη κατσαρόλα μέχρι να καραμελώσει η σάλτσα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *