Γουργιώτης με διοίκηση ΣΘΕΒ: Με κοινές δράσεις για το καλό της επιχειρηματικότητας

Γουργιώτης με διοίκηση ΣΘΕΒ: Με κοινές δράσεις για το καλό της επιχειρηματικότητας

Την ανάγκη ενδυνάμωσης της σχέσης μεταξύ του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας, επεσήμανε ο επικεφαλής της «Επιμελητηριακής Σύμπραξης» και υποψήφιος για την Προεδρία στο Εμπορικό Επιμελητήριο κ. Κωνσταντίνος Γουργιώτης.

Μαζί με τον κ. Βασίλη Ζάρκο και σειρά στελεχών του Συνδυασμού, ο κ. Γουργιώτης συζήτησε μία ευρεία παλέτα θεμάτων με τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γιώργο Ρουπακιά. Εκ μέρους του ΣΘΕΒ συμμετείχαν επίσης οι κ.κ. Γεώργιος Μπίζιος, Βασίλης Σαγρής, Γιώργος Καρκανιάς, Βαγγέλης Γκάγκος, Βάιος Μπρέτας και Βασίλης Γουγουλιάς. Από την «Επιμελητηριακή Σύμπραξη» οι κ.κ. Νίκος Κατσαρός, Χρήστος Δεληδήμος, Θεόδωρος Κατσαρός, Άγγελος Βράκας, Ηλίας Κατσαρός, Ιωάννα Δημάκη – Αγοραστού και Κωνσταντίνος Κλεισιάρης.

Όπως τόνισε ο κ. Γουργιώτης, «ο ΣΘΕΒ αποτελεί έναν καίριο φορέα έκφρασης της επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη περιοχή μας. Στη νέα θητεία του Επιμελητηρίου θα επιδιώξουμε στενότερη συνεργασία με κοινές δράσεις και συμμετοχή σε προγράμματα, ώστε αυτό να λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως είμαστε κρίκοι της ίδιας παραγωγικής αλυσίδας, με κοινές ανησυχίες, κοινά συμφέροντα και κοινά προβλήματα».

Από την πλευρά του ο κ. Ζάρκος επαναδιατύπωσε την ανάγκη να δημιουργηθεί Παρατηρητήριο Οικονομικής Δραστηριότητας, σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο. Όπως εξήγησε, «σκοπός του θα είναι η παρακολούθηση της εξέλιξης των τοπικώς παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και της αξίας τους, η ανάλυση των κλάδων των επιχειρήσεων στην περιοχή για τη βιωσιμότητά τους, τις απειλές και τους κινδύνους που, ενδέχεται, να αντιμετωπίσουν αλλά και τις προκλήσεις και ευκαιρίες γι’ αυτές και η ανάπτυξη προϋποθέσεων για νέες επενδύσεις στην περιοχή σε δυναμικούς κλάδους, κλαδικές έρευνες, ανάλυση των αναγκών των επιχειρήσεων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *