Νταβός: Έλληνας έστησε καντίνα έξω από το Παγκόσμιο Φόρουμ και πουλούσε σουβλάκια και τζατζίκι

Καντίνα τοποθέτησε έξω από τον χώρο όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός προσφέροντας τους ηγέτες και τους υψηλούς αξιωματούχους σουβλάκι κι άλλα ελληνικά εδέσμετα.

Όπως είπε στην ΕΡΤ για την επιλογή του συγκεκριμένου είδους εστίασης: «Το κομμάτι μου το δικό μου είναι το μάρκετινγκ, οπότε ποτέ δεν ήταν σκοπός μου μόνο να πουλήσουμε σουβλάκι. Ο σκοπός ήταν πάντα να ξεκινήσουμε από την αρχή, να στήσουμε μια μάρκα, ένα brand δηλαδή θέλαμε να επαναφέρουμε στην Ελβετία το ελληνικό, το φαγητό, την ελληνική κουλτούρα φαγητού. Οπότε δηλαδή όλο το κομμάτι δεν είναι μόνο το φαγητό, είναι το ολόκληρο το brand, δηλαδή η μάρκα που θέλαμε να στήσουμε γύρω στο ελληνικό φαγητό στην Ελβετία».

«Έχουμε το focus πάνω στο ελληνικό street food, που σημαίνει γύρος, σουβλάκι, μπιφτέκι, τα κλασικά δηλαδή. Έχουμε και κάποιες συνταγές δικές μας.
Όλα έρχονται από δικό μας εργαστήριο και πειράζουμε λίγο τις συνταγές και τις φτιάχνουμε λίγο πιο ας το πούμε ευρωπαϊκές, πιο ελβετικές για να ταιριάζουν. Προσφέρουμε και τζατζίκι με το γύρο, που είναι χειροποίητο με συνταγή της μάνας. Συνολικά έχουμε πέντε μαγαζιά “Oh My Greek” και ένα μαγαζί το οποίο λέγεται “Μαζί”».

One thought on “Νταβός: Έλληνας έστησε καντίνα έξω από το Παγκόσμιο Φόρουμ και πουλούσε σουβλάκια και τζατζίκι

  1. Μπράβο του!! Γνήσιος Έλληνας με τα σουβλάκια και τα τζατζίκια του!! Στο φόρουμ του Νταβός και παντού πουλάει η ελληνική γρήγορη κουζίνα!! Μάγκας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *