Δύο ζώδια δε θα μπορούν να συνεννοηθούν σήμερα

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι αργά το μεσημέρι στον Καρκίνο, όμως τα πράγματα, το πρωί, μόνο χαλαρά και ήρεμα δε θα είναι καθώς το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Κριό, παραπέμπει σε ασυνεννοησία και μπερδέματα.

Ενδεχομένως να πούμε και πράγματα που κάποιοι θα παρεξηγήσουν, ενώ ακόμα και το να μιλήσουμε για το πώς αισθανθήκαμε μια συγκεκριμένη στιγμή ίσως δημιουργήσει πολλές και άσκοπες συζητήσεις και εντάσεις και τελικά να μείνουμε με την αίσθηση ότι κακώς μιλήσαμε.

Ωστόσο, αργότερα, το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα επαναφέρει την ηρεμία, θα μας… μαλακώσει, θα μας προκαλέσει συναισθήματα συμπόνιας και κατανόησης, ενώ παράλληλα θα μας κάνει και πιο διαισθητικούς.

Οι δύο που κινδυνεύουν να παρεξηγηθούν ή να αγανακτήσουν με όλα τα ευτράπελα που μπορεί να δημιουργηθούν στις σχέσεις τους ή τα επαγγελματικά τους, είναι οι Αιγόκεροι και οι Ζυγοί, που πραγματικά, από μια κουβέντα, κινδυνεύουν να μπλεχτούν σε διαφωνίες και πολλά λόγια, καθώς η Σελήνη προσβάλλει τον 7ο και 10ο οίκο τους, αντίστοιχα.

Παράπονα, δυσαρέσκειες και μουρμούρα επίσης είναι πιθανά, για πράγματα που έγιναν πρόσφατα, οπότε λογικό είναι να αναρωτηθούν, αν πρέπει να ανοίξουν το στόμα τους ή να μη δώσουν παραπάνω σημασία, ώστε να πέσουν οι τόνοι και να συνεχίσουν τη μέρα τους.

ΠΗΓΗ: Astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *