Δύο ζώδια θα ζητήσουν «τον ουρανό με τα άστρα», σήμερα

Η επαναφορά στην καθημερινότητα μετά από τέσσερις μέρες καθισιού γίνεται με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, που μας ωθεί να κλείσουμε τα κιτάπια μας με το παρελθόν και να βάλουμε καινούργιες βάσεις.

Ωστόσο, όσο περνά η μέρα, θα υπάρχει αρκετή συναισθηματική αστάθεια, καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό και αργότερα με τον Δία, εκτός του ότι θα μας σπρώξει στο να αλλάξουμε συνήθειες και νοοτροπία, να πάρουμε τα πράγματα αλλιώς, θα μας κάνει ανικανοποίητους και θα μας γεμίσει ξαφνικά με ανασφάλεια και η υπομονή ή η συμβιβαστική διάθεση θα είναι ανύπαρκτα.

Οι δύο που θα βγάλουν αρκετές απαιτήσεις στα ξαφνικά και θα ζητούν τον “ουρανό με τα άστρα” είναι οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι, καθώς η Σελήνη “προσβάλλει” τον 1ο και 5ο οίκο τους, αντίστοιχα.

Ενδεχομένως να νιώθουν ότι δεν έχουν την αυτονομία και την ανεξαρτησία τους, τίποτα δε θα τους ευχαριστεί κι η συμπεριφορά τους θα είναι αδικαιολόγητη, σε αρκετές περιπτώσεις, τόσο στη σχέση τους, όσο και με τα πολύ δικά τους άτομα.

Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγξουν λίγο το θυμικό τους, γιατί θα φανούν εγωιστές, υπερόπτες ή παρτάκηδες. Δεν λέμε να κάνουν εκπτώσεις στα θέλω τους, ούτε όμως και να βγάλουν αχαριστία για ό,τι έχουν.

ΠΗΓΗ: Astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *