Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές μετακινήσεις φαίνεται να οδηγούν σε λανθασμένη κρίση, αλλά είναι καλές για να ενεργοποιήσουν το μυαλό και τις σκέψεις σου. Λάβε υπόψη σου ότι ι εξωπραγματικές προσδοκίες δε σου κάνουν τη χάρη. Με την αυτογνωσία μπορείς να ανακαλύψεις τομείς της ζωής σου που χρειάζονται αναβάθμιση ή ιδιαίτερη προσοχή. Η σχέση με τον αγαπημένο σου είναι γεμάτη από πάθος και ρομαντισμό. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία προβλέπεται να σε συναρπάσει.

Ταύρος

Σήμερα αναζητάς ησυχία ή νόημα αλλά θα πρέπει να προσέξεις για τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Λάβε υπόψη σου πως οι άλλοι μπορεί να μη βλέπουν καθαρά ή να παρεξηγήσουν τις ενέργειες ή τις συμπάθειες σου τουλάχιστον προσωρινά. Άνοιξε το μυαλό σου σε νέες εμπειρίες και δυνατότητες, αλλά μην το παρακάνεις. Ο χρόνος και οι στιγμές που περνάς με τον αγαπημένο σου είναι πολύτιμες. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ τον εργασιακό χώρο σου κάτι αρχίζει να εξελίσσετε και να σου αρέσει.

Δίδυμοι

Τα λάθη που πιθανότατα γίνονται τώρα οφείλονται σε υπερβολικές προσδοκίες και έλλειψη προνοητικότητας γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατηθείς προσγειωμένη. Επίσης οι υποσχέσεις που δίνονται τώρα δεν είναι εύκολο να τηρηθούν. Οι τρέχουσες μεταφορές ενδέχεται να σε απομακρύνουν προσωρινά από τις προτεραιότητες σου ή μπορούν να επηρεάσουν τη συγκέντρωση σου. Η τύχη είναι μαζί σου σε θέματα που αφορούν τη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου.

Καρκίνος

Σήμερα υπάρχει μια τάση να δίνονται υποσχέσεις που είναι δύσκολο να τηρηθούν ή δηλώσεις που οι άλλοι παρερμηνεύουν ή υπέρ- εκτιμούν. Με τις σημερινές μετακινήσεις που διεγείρουν την υπέρβαση ίσως είναι καλύτερο να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου τα συνήθη όρια σου. Στα εργασιακά φαίνεται να είσαι διχασμένη για το πόση ένταση θέλεις απ’ τις δραστηριότητες ή τις αλληλεπιδράσεις σου. Ανταπόδωσε την αφοσίωση του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι από το παρελθόν ανακατεύεται και ίσως επιδιώξεις μια επανασύνδεση.

Λέων

Πρόσεξε τις λεπτομέρειες που αγνοείς με την ενέργεια του Δία να είναι εξέχουσα και προκλητική. Μια ανησυχία μπορεί να σε οδηγήσει στην αναζήτηση νέων απολαύσεων ή σε κάποιες αλλαγές και βελτιώσεις. Ταυτόχρονα βέβαια δε θα πρέπει να παρασυρθεί απ’ τις υπερβολικές προσδοκίες σου. Αυτά που φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά μπορεί να ωφεληθούν από μια στάση αναμονής. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον είτε είσαι μόνη, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.

Παρθένος

Μπορεί να σου φαίνεται δελεαστικό να αναλάβεις πάρα πολλά έργα, ευθύνες ή καθήκοντα απ’ όσα μπορείς στην πραγματικότητα να διαχειριστείς σήμερα. Η ενέργεια του Δία είναι ισχυρή αλλά προκλητική υποδεικνύοντας πιθανές λανθασμένες κρίσεις. Ως εκ τούτου η λήψη σημαντικών αποφάσεων ή υποσχέσεων θα πρέπει να αποφευχθεί. Έρχεσαι πιο κοντά με τον αγαπημένο σου κι αυτό σου εξασφαλίζει γαλήνη και ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο από το παρελθόν φαίνεται να σε επαναπροσεγγίζει.

Ζυγός

Οι σημερινές μετακινήσεις είναι εύκολο να σε οδηγήσουν σε βιαστικά συμπεράσματα ή να βρεθείς σε καταστάσεις χωρίς αρκετή σκέψη. Πρόσεξε την παρορμητικότητα με την επικοινωνία, τα χρήματα και την αγάπη. Αγαπησιάρικες και τρυφερές είναι οι στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι ευχάριστο προμηνύεται για τις συναισθηματική σου ζωή το επόμενο διάστημα.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά ένα μέρος της ημέρας στον πνευματικό σου τομέα βοηθώντας σε να ξεπεράσεις τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας. Θα μπορούσες επίσης να βιώσεις μια εποικοδομητική επιθυμία να προχωρήσεις και να απολαύσεις κάτι νέο και διαφορετικό όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως καλό θα ήταν να είσαι προσγειωμένη και να κρατήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου. Παρασκηνιακές καταστάσεις στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή σε ελκύουν επικίνδυνα.

Τοξότης

Οι σημερινές μετακινήσεις υποδηλώνουν έντονο ενθουσιασμό αλλά δεν έχουν πειθαρχεία ή πρακτικότητα. Είναι προσωρινό αλλά επίσης σοφό να συγκρατήσεις τα πόδια σου στη γη. Μην πιέζεις καταστάσεις και μην ξεκινάς πράγματα γρήγορα χωρίς σκέψη. Μια καλή διάθεση ή υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε δεσμεύσεις που θα μετανιώσεις αργότερα. Οι στιγμές με τον αγαπημένο σου κυλούν ήρεμα και αναζωογονητικά για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια μέχρι χθες φιλική σχέση σου πιθανά να αλλάξει μορφή.

Αιγόκερως

Υπάρχει κάποια τάση να υπερβάλλεις σήμερα στα όρια. Οι στόχοι σου στα εργασιακά επιτυγχάνονται όμως χρειάζονται υπομονή. Προς το παρών απέφυγε τις αποφάσεις και δεσμεύσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σου κινεί το ενδιαφέρον απρόσμενα και ξαφνικά.

Υδροχόος

Υπάρχει μια τάση σήμερα να μιλάς πολύ, γρήγορα κι αυτό να σε οδηγήσει σε μικρά προβλήματα. Απέφυγε τις υπερβολές στα εργασιακά στα λόγια και τις πράξεις. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου, με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα είναι εποικοδομητική. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ, κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες προσθέτουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σου.

Ιχθύες

Σήμερα είναι προτιμότερο να προσέχεις τις απρόσεκτες κινήσεις ή τα λόγια. Έχεις πολλά πράγματα να διαχειριστείς και σου μένει ελάχιστος χρόνος για συγκέντρωση κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να αποφύγεις την υπέρβαση και τα γρήγορα συμπεράσματα. Διοχέτευσε σωστά το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη γοητεία σου είναι το ισχυρό σου ατού.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *