Τοξότη:Σήμερα σε γοητεύει το μυστηριώδες, το κρυφό ίσως και το παρελθόν

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Δραστηριότητες σήμερα που τροφοδοτούν τη φαντασία και την αίσθηση μαγείας και μυστηρίου μπορεί να είναι θεραπευτικές, καθώς θέλεις να απελευθερώσεις την ένταση και να επικεντρωθείς στον εσωτερικό κόσμο σου. Η έμπνευση στα εργασιακά μπορεί να προέρθει από μια προσωπική στιγμή, καθώς η πίστη σε κάποιους στόχους σου ανθίζουν. Δώσε περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου προκειμένου να σου επιβεβαιώσει τα συναισθήματα του. Εσύ που είσαι μόνη, δε χρειάζεται να κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου προκειμένου να μη νιώθεις μόνη.

Ταύρος

Ίσως είναι καλύτερο να προσεγγίσεις τα πράγματα με πιο χαλαρό και δημιουργικό τρόπο σήμερα. Ένα απαλό πνεύμα αποδοχής ή υποστήριξης στις σχέσεις σου είναι συγκινητικό. Είναι καλύτερο να ακούς, να μοιράζεσαι και να θεραπεύεις παρά να πιέζεις ή να ερευνάς. Η διαίσθηση είναι κυρίαρχη και μπορεί να αποφασίσεις να ακούσεις με περισσότερη προσοχή τις προαισθήσεις ή τα βαθύτερα συναισθήματα σου. Μην πιέζεις τον αγαπημένο σου προκειμένου να του επιβληθείς. Εσύ που είσαι μόνη, αναγνώρισε και κατανόησε τις ανάγκες σου.

Δίδυμοι

Έχεις μια ισχυρή εκτίμηση για το περιβάλλον και τις σχέσεις σου σήμερα. Η πνευματική και συναισθηματική πλευρά της ζωής αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Είναι μια καλή στιγμή να απομακρυνθείς από ένα πρόβλημα για να αποκτήσεις προοπτική και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις μη υλικές σου ανάγκες. Μια εμπνευσμένη πτυχή στους τομείς της εργασίας και της σταδιοδρομίας σου ενισχύει τη διαίσθηση και τη φαντασία σου σε πρακτικά θέματα. Η συναισθηματική πορεία και εξέλιξη σου είναι στα δικά σου χέρια και θα εξαρτηθεί απ’ τις επιλογές σου.

Καρκίνος

Είναι εύκολο να αντλείς υπομονή το πρώτο μισό της ημέρας. Το να μοιράζεσαι ένα όνειρο, ένα ιδανικό ή μια πεποίθηση με κάποιον μπορεί να ενισχύσει τις συνδέσεις σου. Αναζητάς τρόπους να επανασυνδεθείς με εκείνες τις δραστηριότητες που θρέφουν το πνεύμα σου και ενθαρρύνουν την έκφραση σου. Μπορεί να υπάρξει μια ένταση στα εργασιακά που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Ο ερωτικός σύντροφος σου χρειάζεται τη φροντίδα σου γι’ αυτό κανάκεψε τον λιγάκι απόψε. Εάν είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και μη σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

Λέων

Οι ενέργειες είναι κατάλληλες για να χρησιμοποιήσεις τόσο το μυαλό όσο και την καρδιά για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, ή ακόμα καλύτερα να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν και να συμβούν, απελευθερώνοντας τις πιέσεις για τη λήψη αποφάσεων ή συμπερασμάτων. Μια αίσθηση ανισορροπίας στα εργασιακά σου δημιουργεί αργότερα άγχος. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ή την οικογένεια είναι βελτιωμένες. Μη διστάσεις να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος

Το πρώτο μισό της ημέρας είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσεις δραστηριότητες που εμπνέουν τόσο το μυαλό όσο και την καρδιά σου. Η πίστη, η φαντασία και το πνεύμα ανθίζουν πλήρως. Οι ενέργειες ευνοούν το να απομακρυνθείς λίγο από τα προβλήματα , τώρα που είναι ευκαιρία ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις μια νέα προοπτική. Η συναισθηματική σου ζωή χρωματίζεται και η καθημερινότητα σου αποκτά νόημα.

Ζυγός

Είσαι στο σωστό μέρος για να απολαύσεις άνετες, γήινες και χαλαρωτικές δραστηριότητες. Τουλάχιστον στο πρώτο μισό της ημέρας αφήνεις την ένταση και επικεντρώνεσαι περισσότερο στα οικονομικά. Μη διστάσεις εάν νιώσεις ότι χρειάζεται να κάνεις κάποιες προσαρμογές στα εργασιακά να προχωρήσεις σ’ αυτές. Η φαντασία σου βοηθά στη βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες προκύπτουν μέσα απ’ την κοινωνική σου ζωή γι αυτό φρόντισε τη βελτίωση της.

Σκορπιός

Είναι φυσικό να συγκεντρωθείς στο πρώτο μισό της ημέρας και να αφήσεις κάποιες συναισθηματικές αποσκευές για λίγο πίσω σου, να νιώσεις λίγη χαρά και να απολαύσεις ήσυχες και ιδιωτικές στιγμές. Ελκύεσαι από δραστηριότητες που προάγουν την πνευματική ευεξία και την ανάπτυξη σου στα εργασιακά. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια δυσκολία να εκπληρώσεις κάποιες επιθυμίες σου επειδή δεν μπορείς να προσδιορίσεις πλήρως τι θέλεις και χρειάζεσαι πραγματικά.

Τοξότης

Σήμερα σε γοητεύει το μυστηριώδες, το κρυφό ίσως και το παρελθόν. Βρίσκεις εύκολα υποστήριξη για τις ανάγκες σου για ιδιωτικότητα και συναισθηματική ανανέωση ή ήρεμες δραστηριότητες με άλλους. Αργότερα ίσως νιώσεις μια ένταση στα εργασιακά, γι’ αυτό απόλαυσε το πρώτο μισό της ημέρας. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται μέσα απ’ την επικοινωνία και τη φαντασία σου. Εσύ που είσαι μόνη, μη λες όχι σε νέες εμπειρίες και δραστηριότητες.

Αιγόκερως

Σήμερα οι επικοινωνίες, η φιλία και η συντροφικότητα μπορούν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους και να σου προσφέρουν την ικανοποίηση που χρειάζεσαι. Μπορεί να επιλέξεις να δεις τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων ως ελκυστικές και ενδιαφέρουσες παρά ενοχλητικές, επιτρέποντας σου να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον εαυτό σου περισσότερο απ’ το συνηθισμένο. Είναι μια καλή στιγμή να αφήσεις κατά μέρος προσωπικές ατζέντες και να προσεγγίσεις αγαπημένα σου πρόσωπα.

Υδροχόος

Η επιβράδυνση και ένας μικρός δισταγμός μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τον εαυτό σου σήμερα. Η διαίσθηση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις αρκεί να την εμπιστευτείς. Η σύνδεση σου με τους κατάλληλους ανθρώπους μπορεί να σου εξασφαλίσει πληροφορίες για την οικονομική ευημερία σου και την εξέλιξη των επαγγελματικών στόχων σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον, κυρίως αν είσαι μόνη.

Ιχθύες

Η Σελήνη σήμερα προσελκύει και διεγείρει τα συναισθήματα σου. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν με τη φυσική τους ροή απ’ το να πιέσεις καταστάσεις. Εμπιστεύσου την έμφυτη διαίσθηση σου κυρίως το πρώτο μισό της ημέρας για καλύτερες αποφάσεις και συμπεράσματα. Μια υγιή συζήτηση με τον αγαπημένο σου θα δώσει λύσεις στις όποιες διαφορές σας. Εάν είσαι μόνη, μην υποτιμάς νέες γνωριμίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *