Τοξότη, επιθυμείς περισσότερη σύνδεση με τους άλλους και τον κόσμο γύρω σου

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Σε συναισθηματικό επίπεδο είναι πιο πιθανό να θέλεις να το παίξεις με ασφάλεια σήμερα και το πνεύμα σου φαίνεται να χρειάζεται κάποια άνεση και εξοικείωση. Αυτή μπορεί είναι μια καλή στιγμή για θεραπευτικές δραστηριότητες που τρέφουν το σώμα και την ψυχή και μπορεί να σε ελκύουν εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα. Τα φυσικά σου ταλέντα, οι περιοχές όπου λάμπεις και οι γνώσεις σου αποκαλύπτονται εύκολα. Κάνεις τα δικά σου και οι άνθρωποι έλκονται από αυτή την ειλικρίνεια. Είναι μια δυνητικά δυνατή στιγμή για μια ανανεωμένη αίσθηση σκοπού και είναι επίσης καιρός να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με τρόπους που σε εξυπηρετούν καλύτερα.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου σήμερα και είσαι σε δυνατή επαφή με τα συναισθήματα σου, αν και οι ανάγκες σου μπορεί να είναι αρκετά επείγουσες. Το φως λάμπει σε πτυχές της προσωπικότητας και της ζωής σου που συνήθως δεν μπορείς να δεις ή να αντιμετωπίσεις. Ακόμα κι αν υπάρχουν άβολα στοιχεία σε αυτή τη διαδικασία, επωφελήσου από αυτό το χρόνο. Μπορεί να συμβαίνουν συμπτώσεις τώρα. Κάτι που ακούς ή κάποιος που συναντάς τυχαία μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα, σκέψεις και ιδέες που σε οδηγούν σε νέες κατευθύνσεις. Η διαίσθηση σου είναι δυνατή.

Δίδυμοι

Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι εμπνευσμένες και ευφάνταστες σήμερα. Οι φίλοι είναι σε μεγαλύτερη εστίαση αυτή τη βδομάδα και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι, οι επιθυμίες και τα όνειρα βρίσκονται στο μπροστινό μέρος. Ωστόσο, είσαι επίσης ανοιχτή στο να αποδεχτείς τα τρωτά σημεία σου ή να πλησιάσεις ένα βήμα πιο κοντά στη θεραπεία, την επισκευή και πιθανώς την ενίσχυση των σχέσεων με τους άλλους. Ακόμη και περίπλοκα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν τώρα με μια ανοιχτή, ταπεινή προσέγγιση.

Καρκίνος

Είναι πιο πιθανό να αναγνωρίσεις τυχών ανασφάλειες που μπορεί να σε εμποδίζουν να αναλάβεις τη ζωή σου σήμερα. Αυτή η διαδικασία ανακάλυψης του εαυτού σου μπορεί να σε βάλει στο δρόμο προς τη θεραπεία και την ανάπτυξη. Μια νέα προοπτική που εμφανίζεται τώρα, μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να κάνεις σημαντικές βελτιώσεις. Η αντίληψη των άλλων για το ποια είσαι, επηρεάζει τη ζωή σου και αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επηρεάσεις ή να διαλύσεις φήμες. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην καριέρα, τις ευθύνες και τη δημόσια ζωή σου αυτή τη στιγμή, αλλά η μετάβαση της Σελήνης στον κοινωνικό σου τομέα υποδηλώνει ότι αρχίζεις να χαλαρώνεις.

Λέων

Μπορεί να νιώσεις πολύ ενθουσιασμένη να προσεγγίσεις τη ζωή σου με νέους τρόπους σήμερα. Μια πρόσκληση μπορεί να είναι στο προσκήνιο. Μπορεί να αντλήσεις έμπνευση ή να αναβιώσεις μια προσπάθεια ή μια φιλία μέσω της επικοινωνίας. Οι άλλοι σε υποστηρίζουν και τα έργα μπορεί να τραβήξουν ή να ανακτήσουν το ενδιαφέρον σου. Η επιθυμία να ανανεωθείς είναι έντονη, ιδιαίτερα μέσα από διασκεδαστικές και ελκυστικές δραστηριότητες. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για να μοιραστείς απόψεις, δημιουργική έκφραση, ρομαντισμό και μάθηση.

Παρθένος

Μπορεί να αισθάνεσαι πιο ευχάριστα συνδεδεμένη με την οικογένεια ή μια στενή σχέση σήμερα και το να μοιράζεσαι αγαπημένες αναμνήσεις ή προσωπικές παρατηρήσεις μπορεί να είναι ισχυρό. Σκέφτεσαι μπροστά και επικεντρώνεσαι σε αυτό που μπορεί να χρειάζεται βελτίωση. Ωστόσο θα μπορούσες επίσης να ανακαλύψεις κάτι για το παρελθόν που σε ωφελεί. Ένας αναξιοποίητος πόρος μπορεί επίσης να είναι τώρα μια ανακάλυψη. Ένας νέος τρόπος να δεις ένα πρόβλημα σε ενισχύει. Είναι μια καλή στιγμή για να διατηρήσεις ενεργά ή να δημιουργήσεις αρμονία με τους άλλους, κάτι που διατηρεί τη διάθεση σου σε υψηλό επίπεδο.

Ζυγός

Με τις σημερινές διελεύσεις αισθάνεσαι πολύ συνεργάσιμη, κάτι που ταιριάζει πολύ στην ιδιοσυγκρασία σου. Ωστόσο έχεις τη διάθεση για κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο και το να μάθεις κάτι νέο μπορεί να είναι συναρπαστικό. Προηγούμενα έργα και ενδιαφέροντα έχουν ελκυστικότητα, καθώς βλέπεις κάτι υπό νέο πρίσμα ή νιώθεις ότι εμπνέεσαι πλήρως από μια ιδέα και αυτή η ελπίδα είναι υπέροχη. Μια ισχυρότερη αίσθηση ευεξίας σε εμπνέει να κάνεις το καλύτερο. Νέα επίπεδα κατανόησης σε μια σχέση μπορεί να είναι στο επίκεντρο, καθώς μοιράζεσαι και συγκρίνεις διαφορετικές απόψεις.

Σκορπιός

Μπορεί να ενδιαφέρεσαι να βελτιώσεις τις δημιουργικές σου αναζητήσεις και συνδέσεις τώρα. Ένα κύμα ενθουσιασμού φωτίζει τη μέρα σου και το όραμα σου για το μέλλον. Ο καλύτερος εαυτός σου λάμπει σε αυτό που κάνεις και η μέρα έχει κάθε δυνατότητα να είναι ενδυναμωτική. Είσαι παραγωγική, όχι απαραίτητα λόγω σκληρής δουλειάς, αλλά επειδή απολαμβάνεις τον εαυτό σου καθώς ολοκληρώνεις τα πράγματα. Η συνεργασία ενισχύει τις προοπτικές σου και προσφέρει μια πιο ξεκάθαρη αίσθηση των στόχων σου.

Τοξότης

Οι σημερινές διελεύσεις τονώνουν την επιθυμία σου για αλλαγή ρυθμού ή διάλλειμα από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Είναι καιρός να μάθεις, να καθοδηγήσεις ή να μοιραστείς και μπορεί να εμπνευστείς από μια νέα προοπτική. Μπορεί να ανοίξει ένα νέο κανάλι έκφρασης. Η Σελήνη συνεχίζει να διέρχεται από τον ηλιακό σου οίκο κρυμμένων πραγμάτων και επιθυμείς περισσότερη σύνδεση με τους άλλους και τον κόσμο γύρω σου. Αυτή η διέλευση μπορεί να σε ενεργοποιήσει συναισθηματικά.

Αιγόκερως

Αναζητάς λίγο περισσότερο νόημα από τις επιδιώξεις ή τις σχέσεις σήμερα και η αναγνώριση των σημαδιών βελτίωσης ή προόδου μπορεί να είναι συναρπαστική και ενθαρρυντική. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να αξιοποιήσεις τη διαίσθηση σου. Η συνεργασία έρχεται πιο φυσικά απ’ το συνηθισμένο. Τα αισθήματα γαλήνης και ασφάλειας με και μέσω άλλων, μπορούν να αποτελέσουν κίνητρο. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα χρειάζεται μια ενδοσκόπηση ή μια χαλαρωτική αναψυχή μπορεί να είναι θεραπευτική, καθώς μπορείς να βρεις απαλλαγή από το στρες ή την καταπόνηση.

Υδροχόος

Η δικτύωση μπορεί να φέρει ανταμοιβές ή ευκαιρίες σήμερα. Έχεις την τάση να ονειρεύεσαι μεγάλες ιδέες, ιδιαίτερα σε κοινωνικά επίπεδα ή σχετικά με τα αγαπημένα σου θέματα ή ειδικά ενδιαφέροντα. Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να κερδίσεις εμπιστοσύνη ή να αναπτύξεις μια σχέση ή έργο. Οι συνομιλίες ξεχωρίζουν ως ιδιαίτερα χρήσιμες. Η μετακίνηση της Σελήνης στον κοινωνικό σου τομέα, ενισχύει περαιτέρω την επιθυμία σου να επιδιώξεις στόχους ευτυχίας.

Ιχθύες

Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να διευρύνεις τη ζώνη άνεσης σου, να βοηθήσεις τους άλλους για να επιδιώξεις τους στόχους σου με φυσικό ρυθμό. Η ευγένεια είναι πιθανό να επιστραφεί σε είδος. Η ανακάλυψη δημιουργικών λύσεων για πρακτικά θέματα μπορεί να είναι ένα ζήτημα. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να παρατηρήσουν τις προσπάθειες, τις επιδόσεις, τα ταλέντα ή τα επιτεύγματα σου. Η μετακίνηση της Σελήνης ενισχύει την ανάγκη σου να ολοκληρώσεις τα πράγματα και τις υποθέσεις.

Tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *