Αιγόκερε, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείς νέα οράματα και σχέδια

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Έχεις την τάση να επενδύεις περισσότερο στον εαυτό σου και στις σχέσεις σου σήμερα. Η Σελήνη στον ηλιακό 7ο οίκο σου φέρνει μεγαλύτερη εστίαση στη συνεργασία ή στις αλληλεπιδράσεις ένας προς έναν. Μπορεί να σου αρέσει να συνεργάζεσαι σε ένα έργο ή να ρίχνεις ιδέες πέρα δώθε με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για τους άλλους ή να κάνεις προσαρμογές στα σχέδια σου, για να φιλοξενήσεις σημαντικά άτομα στη ζωή σου αυτή την περίοδο του σεληνιακού μήνα. Είσαι συνεργάσιμη και μπορεί να είσαι σε ένα πλαίσιο μυαλού στο οποίο αισθάνεσαι ότι η διαπραγμάτευση θα διευθετήσει τα περισσότερα πράγματα, αν και θα μπορούσες ωστόσο να επαναστατήσεις λίγο, αν κάποιος φαίνεται να προσπαθεί να τραβήξει τα νήματα σου.

Ταύρος

Αν τα συστήματα ή οι δομές στη ζωή σου χρειάζονται κάποιες αλλαγές, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τους δώσεις προσοχή. Η επιθυμία να είσαι παραγωγική είναι μαζί σου. Μπορείς να πετύχεις πολλά αυτή τη στιγμή και αυτό λειτουργεί καλά εάν η ενέργεια που περιστρέφεται δεν είναι της νευρικής ποικιλίας. Οι περισπασμοί μπορεί να είναι πολλοί με την αντίθεση της Σελήνης στον Ερμή, αλλά αν ανοίξεις τον εαυτό σου στην πιθανότητα ότι όλα δε θα πάνε όπως τα σχεδιάζεις και να παραμείνεις ευέλικτη, μπορείς να το αντιμετωπίσεις αρκετά καλά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον εκφραστικό σου τομέα του ρομαντισμού και της διασκέδασης σε βγάζει από το καβούκι σου και είσαι έτοιμη να μοιραστείς σήμερα. Με αυτή τη διέλευση φυσικά προσελκύεις θετική προσοχή με τον τρόπο σου. Ενώ η μέρα μπορεί να φέρει κάποια διασπορά ενέργειας, μπορεί επίσης να εμπνευστείς από νέους τρόπους σκέψης ή νέες προσεγγίσεις. Ωστόσο, προσπάθησε να μην πηδήξεις πολύ γρήγορα σε μια απόφαση. Η συνέπεια μπορεί μερικές φορές να είναι προκλητική σήμερα, αλλά μπορεί να επωφεληθείς από την εξερεύνηση των επιλογών σου και το παιχνίδι με τις ιδέες προτού αφοσιωθείς σε αυτές.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο σήμερα, ελκύεσαι από ήσυχες, εύκολες δραστηριότητες. Με αυτή τη διέλευση θέλεις να αποφύγεις επιπλοκές. Τώρα είναι μια φυσική στιγμή αν περάσεις περισσότερο χρόνο σε άνετα περιβάλλοντα. Δεν είσαι τόσο τολμηρή σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά είσαι πολύ θαρραλέα, ειδικά όταν πρόκειται για την προστασία των ανθρώπων που αγαπάς. Στοχεύεις στο να πάρεις μια ανάσα, να επανασυνδεθείς με τις ρίζες σου και να χτίσεις πίστη στον εαυτό σου. Η συγκέντρωση στη δημιουργία περισσότερης αρμονίας στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι επιτυχής εάν είσαι αποφασισμένη να είσαι ευέλικτη στο να προγραμματίσεις αλλαγές.

Λέων

Το εύρος της προσοχής σου μπορεί να είναι σύντομο μερικές στιγμές σήμερα, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα να καλύψεις την ανάγκη σου για περισσότερη τόνωση και ποικιλία. Εάν μπορείς να το χωρέσεις, είναι μια καλή μέρα για να μάθεις κάτι πολύτιμο ή να κάνεις συζητήσεις που οδηγούν σε υπέροχες ιδέες. Προσπάθησε να ρυθμίσεις τον εαυτό σου και στόχευσε στο να είσαι ευέλικτη εάν αντιμετωπίσεις περισπασμούς. Πράγματι, μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις, να μοιραστείς και να ρωτήσεις. Η διακλάδωση, η σύνδεση και η μάθηση για το τι συμβαίνει γύρω σου μπορεί να είναι πιο ικανοποιητική με τη διέλευση της Σελήνης στον ηλιακό 3ο οίκο σου.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου, σταθεροποιώντας εσένα και τα συναισθήματα σου. Αυτή η διέλευση σε τοποθετεί καλά για να δεις τη ζωή σου πιο ρεαλιστικά ή από πρακτική άποψη. Μπορεί να είσαι ικανοποιημένη με το να χαλαρώνεις και να αναπνέεις, αντί να προχωράς μπροστά. Οι γήινες, προσγειωμένες επιδιώξεις μπορεί να είναι πιο ωφέλιμες συναισθηματικά. Τα επαγγελματικά ζητήματα τείνουν να πάνε καλά σήμερα με υπομονή, αλλά τα συναισθήματα μπορεί να έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, ειδικά αν εμφανιστούν ζητήματα με χρήματα. Ενώ προτιμάς να βηματίζεις τον εαυτό σου και να απλοποιείς, είναι πιθανό να αποσπαστεί η προσοχή με την αντίθεση της Σελήνης στον Ερμή.

Ζυγός

Τα σχόλια σήμερα μπορεί μερικές φορές να είναι απογοητευτικά, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να τα αγνοήσεις. Τα συναισθήματα σου, η ανεξαρτησία και οι προσωπικές σου ανάγκες δίνουν έμφαση και στο προσκήνιο, καθώς η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση του ζωδίου σου και μπορεί κάλλιστα να βάλεις τα συναισθήματα στο μανίκι σου χωρίς καν να το σκοπεύεις. Αν και είναι μια ισχυρή μέρα για αυτό – κίνητρα μπορεί να αποσπάτε η προσοχή σου κάποιες στιγμές κι είναι καλύτερο να αποθηκεύσεις σημαντικές αποφάσεις για μια πιο ξεκάθαρη μέρα.

Σκορπιός

Με τη συνεχιζόμενη διέλευση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα, συνδέεσαι με την ανάγκη για χρόνο διακοπής, επιπλέον χρόνο για να καταλήξεις σε αποφάσεις, συμπεράσματα και ιδιωτικότητα. Αυτός είναι ο τομέας του διαγράμματος σου που λειτουργεί στα παρασκήνια και δεν είσαι διαθετημένη να αποσυρθείς από τις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής αυτή την περίοδο του σεληνιακού μήνα. Είναι μια καλή μέρα για να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα, να αναθεωρήσεις τα συναισθήματα σου και να ανακαλύψεις τρόπους για να ανανεωθείς πνευματικά.

Τοξότης

Οι σημερινές διελεύσεις σε κάνουν να θέλεις να εστιάσεις σε ελαφριές ή κοινωνικές εμπειρίες και ίσως σήμερα αποτοξινωθείς από πιέσεις. Οι ανθρωπιστικοί στόχοι ή οι στόχοι ευτυχίας καλύπτουν μια ανάγκη μέσα σου αυτή τη στιγμή και είναι καλύτερο να εστιάσεις σε αυτούς. Τα αταλάντευτα συναισθήματα μπορεί να προέρχονται από την τάση να αποφευχθεί ο συμβιβασμός σε μια ή δυο επιδιώξεις. Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις την ψυχική διασπορά για τα καλύτερα αποτελέσματα. Ενώ η μέρα έχει ελαφρύτερη αστρολογική κίνηση από χτες, η εστίαση μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη.

Αιγόκερως

Μπορεί να είναι μια πιο ορατή στιγμή του σεληνιακού μήνα για εσένα. Ενώ σήμερα τα πράγματα είναι λίγο πιο ελαφριά από τις τελευταίες μέρες, παίρνεις τους στόχους σου αρκετά σοβαρά. Στην πραγματικότητα, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείς νέα οράματα και σχέδια. Παραμένει μια εποχή κάπως διάσπαρτων σκέψεων και είναι λογικό να επιφυλάξεις κρίση, αλλά η επεξεργασία και η εξερεύνηση ιδεών μπορεί ωστόσο να είναι καρποφόρα. Η εστίαση σου είναι στη δουλειά ή την απόδοση σου, αλλά το μυαλό σου συχνά ξεφεύγει στην προσωπική σου ζωή, ή ένα αποδιοργανωμένο συναίσθημα μέσα σου σε εμποδίζει να αισθάνεσαι εντελώς αποτελεσματική.

Υδροχόος

Έχεις την τάση να εξερευνάς διαφορετικές προοπτικές πολύ φυσικά σήμερα. Ενώ οι ενέργειες της ημέρας είναι πιο ελαφριές από εχθές, παραμένει μια εποχή περισσότερων περισπασμών. Είναι σίγουρα μια στιγμή για να καλύψεις τις ανάγκες σου για περιπέτεια και γνώση. Η κίνηση και οι φρέσκιες ιδέες είναι ιδιαίτερα ελκυστικές, ιδιαίτερα αν η ανησυχία είναι ένα θέμα. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να ζήσεις τη ζωή χωρίς να ανησυχείς για τις λεπτομέρειες με τη σημερινή Σελήνη στον τομέα του πνεύματος σου, αλλά οι λεπτομέρειες μπορεί να έχουν τον τρόπο να επηρεάζουν τις καταστάσεις.

Ιχθύες

Η ανακάλυψη του εαυτού σου μπορεί να είναι ένα θέμα σήμερα, αν και μπορεί να υπάρξουν στιγμές που αισθάνεσαι πρόκληση από αποδιοργάνωση ή ενοχλητικά σχόλια. Ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίνεσαι ή αντιδράς στο άγχος ή τις απαιτήσεις για αλλαγή, μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια, ίσως να σε προειδοποιήσει για τομείς όπου έχεις δεσμευτεί υπερβολικά. Δεν είναι απαραίτητα μια μέρα για μεγάλα επιτεύγματα, αλλά ισχυρή για έμπνευση, παρατήρηση και προσέλκυση αυτού που θέλεις στη ζωή σου. Όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις τις βαθύτερες εσοχές της προσωπικότητας σου, υπάρχει μια γενική τάση να θέλεις να βρεις μια ισορροπία.

Tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *